Meraih Pendapatan Sebagai Wakil LulusdanPandu.com
 

SEKARANG anda berpeluang memperoleh pendapatan hanya dengan menjadi wakil PUSAT MEMANDU TTDI (LulusdanPandu.com). Tanpa sebarang risiko dan boleh bermula dengan SEGERA sama ada secara sambilan atau sepenuh masa.

Mudah sahaja. Anda hanya perlu memperkenalkan pakej-pakej PUSAT MEMANDU TTDI kepada kenalan-kenalan anda yang belum mempunyai lesen atau mahu menambah kelas lesen. Itu sahaja. Apabila mereka mendaftar melalui anda, sudah tentu anda akan memperoleh komisen yang agak lumayan. Itu sahaja tugas anda. Selebihnya, tugas mengutip bayaran, menguruskan sehingga mendapat lesen P adalah tugas PUSAT MEMANDU TTDI.

Sebagai contohnya: anda adalah siswa universiti yang memerlukan pendapatan tambahan. Anda boleh memperkenalkan pakej-pakej PUSAT MEMANDU TTDI kepada rakan-rakan anda. Atau sebarkan sahaja flyer yang disediakan. Apabila mereka mendaftar melalui anda, komisen anda telah terjamin.

Di universiti, memang kerap diadakan pameran, karnival, festival dan sebagainya. Anda hanya perlu menyewa gerai, atau membuka kaunter yang 'simple' atau mungkin menumpang gerai kawan untuk memperkenalkan pakej yang disediakan oleh PUSAT MEMANDU TTDI. Setiap pengunjung berpotensi menjadi pelanggan anda. Bahkan puluhan ribu siswa universiti juga berpotensi mendaftar melalui anda.

Atau mungkin anda bekerja di pejabat, kilang, sekolah, kolej atau sebagainya. Hampir semua orang di sekeliling anda berpotensi mendaftar melalui anda.

Bukan itu sahaja. Anda boleh membuka gerai di kompleks-kompleks, karnival, pameran atau di mana sahaja bagi memperkenalkan pakej PUSAT MEMANDU TTDI dan meraih pendapatan.

PUSAT MEMANDU TTDI akan menyediakan:

1. Banner

2. Bunting

3. Flyer

4. Khidmat Nasihat

SEGERA hubungi PUSAT MEMANDU TTDI untuk keterangan lanjut supaya anda boleh bermula dengan SEGERA mengaut keuntungan tanpa risiko.
(c) Hak cipta 2009 oleh PUSAT MEMANDU TTDI (LulusdanPandu.com). Hak cipta Terpelihara